Train uw medewerkers om opgesloten liftpassagiers te kunnen bevrijden

Opgesloten liftpassagiers bevrijden uit een lift terwijl je de kennis niet hebt? Het kan, maar gebeurt het ook veilig? U moet er toch niet aan denken dat er mensen gewond raken door een ongeluk tijdens een bevrijdingsactie. 

Trainen bij eigen lift

De trainingen van Liftenland worden gegeven op locatie bij de opdrachtgever. Cursisten leren hierdoor de eigen lift kennen en weten precies hoe te handelen bij een opsluiting. Want, ieder lifttype is anders en heeft specifieke eigenschappen waarover kennis nodig is om liftpassagiers veilig te bevrijden. 

Is het niet mogelijk om bij uw eigen lift te trainen? Wij hebben een eigen locatie waar u alsnog opgeleid kunt worden om liftpassagiers veilig te bevrijden. Neem hierover contact met ons op. 

Inhoud van de training

De training start met een theoriegedeelte. De cursisten ontvangen een cursusmap met de trainingsinhoud en praktische veiligheidstips. Van lifttechniek tot procedures, alles komt aan bod. Daarna wordt de theorie in praktijk gebracht bij de liften. Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de cursist een certificaat dat twee jaar geldig is. De training neemt één dagdeel in beslag en is voor maximaal zes deelnemers.

Deze training is bedoeld voor medewerkers van grotere organisaties. Voor VvE’s bieden wij een compacte training ‘Veilig bevrijden opgesloten liftpassagiers’. 

Een training aanvragen of wilt u een training op maat? Neem gerust contact met ons op via 0255 234535.  

E-mailen
Bellen