COVID-19 virus, status per 18 maart 2020

Het COVID-19 virus baart iedereen zorgen en geeft aanleiding tot vele vragen. Liftenland.nl volgt de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus nauwlettend. Wij vertrouwen op de door of namens de overheid opgelegde maatregelen en volgen die op. Wij hopen van harte dat deze maatregelen het beoogde effect zullen hebben en daarmee zo goed mogelijk de gezondheid van ons allen kunnen bewaren. Op dit moment kunnen trainingen alleen doorgang vinden als de RIVM-richtlijnen in acht kunnen worden genomen. Praktisch gezien betekent dit dat trainingen met een normale groepsgrootte van 5 tot 6 personen voorlopig helaas niet meer mogelijk zijn. 


Liftenland.nl biedt unieke trainingen
'Veilig bevrijden opgesloten liftpassagiers'

Is snelle hulp bij het bevrijden van opgesloten liftpassagiers belangrijk voor uw organisatie? Liftenland traint uw eigen medewerkers om opgesloten liftpassagiers op een deskundige manier in veiligheid te brengen. Bij een liftopsluiting hoeft u dus niet op de storingsmonteur of de brandweer te wachten.

Nooit meer lang vast in de lift.

U kunt er zeker van zijn dat uw medewerkers de liften in uw gebouw goed kennen. Zowel het theoretische- als de praktijkdeel worden in uw eigen omgeving gehouden. Er is geen studie vooraf nodig! Dit garandeert de beste resultaten.

Het resultaat van de training? Deskundige medewerkers èn opgeluchte liftpassagiers die uiterst tevreden zijn over de snelle actie van de gebouweigenaar.

De kosten van de training? Vraag ons vrijblijvend om een offerte. U zult aangenaam verrast zijn.

 

Voor wie zijn de trainingen van Liftenland.nl ?


Grotere organisaties, zoals woningbouwcorporaties, warenhuizen, ziekenhuizen of bedrijven
De liftbevrijding trainingen zijn erg geschikt voor technische dienst medewerkers, beveiligers, gebouwbeheerders, hulpverleners en huismeesters.
Verenigingen van Eigenaars (VvE)
Onze compacte training is speciaal ontwikkeld voor VvE’s. Lees meer over de training voor VvE’s


De 3 voordelen van Liftenland.nl


1. Alle trainingen op locatie van de opdrachtgever. Elke deelnemer voert alle benodigde handelingen uit voor elk type lift in het gebouw.

2. Trainingen op maat. De inhoud van de training wordt aangepast op het beoogde resultaat en het aanvangsniveau van de deelnemers.

3. Zeer ervaren trainers met ruime ervaring in de liftenbranche en bekend met alle lifttypen.

 

 


 

E-mailen
Bellen