Liftenland.nl

weten en doen

Over Liftenland.nl

 

Harro Wallenburg richtte Liftenland.nl op omdat hij van mening is dat trainingen voor het veilig bevrijden van opgesloten liftpassagiers beter kunnen. Het trainen op de locatie van de opdrachtgever is voor hem essentieel. Als geen ander weet hij hoeveel verschillende lifttypen er zijn. En al die verschillende liften kunnen ook allemaal anders gesitueerd zijn in het gebouw. In een noodsituatie moet een medewerker niet nog eens de vertaalslag hoeven maken van de trainingssituatie naar de werkelijke locatie. Hierdoor kunnen onnodig fouten ontstaan, en kan de veiligheid in het geding komen.

Liftenland.nl als onderdeel van Veturo

Per 1 januari 2020 is Liftenland.nl onderdeel van Veturo B.V. De expertise die beide bedrijven hebben opgebouwd op het gebied van veiligheid geeft een geweldige impuls aan het nog beter bieden van maatwerk als het gaat om trainingen 

Plezier in trainen

Om een goede training neer te zetten is meer nodig dan gedegen vakkennis alleen. Want hoe brengt de trainer de lesstof over op de cursist? En hoe zorgt hij ervoor dat hij of zij geïnspireerd naar huis gaat? 

Liftenland.nl weet een boeiend en leerzaam trainingsprogramma aan te bieden en onze trainers kunnen als geen ander improviseren in onverwachte situaties.
 

 


 Een greep uit onze opdrachtgevers:

 

 

 

  

 

Lees meer over de training ‘Veilig bevrijden opgesloten liftpassagiers.

E-mailen
Bellen